مدارک و شرایط لازم برای فارغ التحصیلی و انجام امور پایان تحصیلات

کامل بودن پرونده آموزشی : مهمترین مدارک آموزشی که باید در پرونده دانشجو موجود باشد:۱- اصل گواهینامه موقت یا دائم ،۲- اصل ریزنمرات ۳- اصل تاییدیه تحصیلی مقطع تحصیلی قبلی، ۴- کپی تمامی صفحات شناسنامه کپی ۵- کارت ملی، ۶- عکس پرسنلی رنگی با پشت زمینه سفید و با رعایت شئونات اسلامی، ۷- شناسنامه سلامت. در صورت تغییر در مشخصات شناسنامه ای حتی پس از فارغ التحصیلی حتما باید یک سری کپی شناسنامه جدید به دانشگاه تحویل نمایند.

اطلاع از وضعیت ثبت کامل نمرات در کارنامه کل و تایید آن توسط آموزش

تحویل کارت دانشجویی

ارائه اصل کارت معافیت دائم یا پایان خدمت نظام وظیفه (ویژه برادران)

انجام امور مربوط به وام دانشجویی (درصورت دریافت وام شهریه از صندوق رفاه دانشجویان)

واریز مبلغ ۸۰۰/۰۰۰ ریال به شماره حساب ۱۶۲۳۳۷۵۳۷۰ بانک تجارت بنام دانشگاه علامه نایینی

درصورت عدم مراجعه تا یک ترم پس از تایید کامل نمرات توسط آموزش ، دانشجویان باید مبلغ ۲۰۰/۰۰۰ ریال را بعنوان جریمه تاخیر در انجام امور فارغ التحصیلی به شماره حساب ذکر شده در بالا واریز نمایند .

دانشجویان محترم به اطلاعیه هایی که توسط واحد فارغ التحصیلی دانشگاه برای تعیین زمان های مراجعه در پورتال دانشجویان و سایت دانشگاه درج می گرد دقت فرمایند . در صورت مراجعه در زمان هایی غیر از زمان های ذکر شده در اطلاعیه ها و یا مراجعه بدون هماهنگی ، امور تسویه انجام نخواهد شد .

برای تحویل دانشنامه (مدرک دائم)

حتما اصل گواهی موقتی که از این دانشگاه دریافت کرده اید و همچنین اصل مدرک دائم مقطع تحصیلی قبلی(ویژه دانشجویان کارشناسی ناپیوسته و کارشناسی ارشد) را به دانشگاه تحویل نمایید .

وام صندوق رفاه را تسویه کامل کرده باشند .

بدهی تعهدخدمت آموزش رایگان(ویژه فارغ التحصیلان دانشگاههای روزانه) را سپری کرده باشید .

ضمناً دانشجویانی که اسامی آنان در دو لیست پیوست می باشد، می توانند با در دست داشتن مدارک فوق الذکر مدرک خویش را از امور فارغ التحصیلان تحویل بگیرند.

لیست اسامی سری دوم

لیست اسامی سری سوم